Gümbet

Gümbet is een zeer populaire badplaats met een druk bezocht strand, een uitgebreid nachtleven en veel watersportfaciliteiten.

Gümbet ligt circa 2,5 km ten westen van Bodrum. Het is een populaire badplaats, die met name veel door Britse jongeren bezocht wordt.

Strand

Het strand van de plaats, Gümbet Beach, is in de zomermaanden erg druk, mede doordat ook mensen die in Bodrum verblijven naar dit strand uitwijken. Het is een ongeveer 1 km lang zandstrand met vele strandstoelen die door de diverse hotels en restaurants langs het strand neergezet worden. U kunt hier gratis gebruik van maken, zolang u maar consumpties bestelt. Op het strand bevindt zich Z Bar 13, een watersportcentrum waar u terecht kunt wanneer u wilt paragliden, surfen of jetskiën. Wanneer u Gümbet Beach te druk vindt, kunt u een bootexcursie boeken die u naar de mooiste, afgelegen baaien brengt.

Uitgaansleven

Eén van de redenen waarom Gümbet zo’n populaire vakantiebestemming is, is het uitgebreide nachtleven. Dit speelt zich met name af aan de Ayaz Cadessi, oftewel de Bar Street. Het grote aanbod aan uitgaansgelegenheden zorgt ervoor dat de prijzen van drankjes relatief laag zijn en uitgaan dus niet een extreem dure aangelegenheid is. Veel bars bieden een gratis welkomstdrankje aan. Een aantal populaire bars/clubs in Gümbet zijn Xbar, Mystery Disco, Shakers en Central Bar.

Andere plaatsen

Meer plaatsen in Bodrum:

Foto’s van Gümbet

Populaire accommodaties in Gümbet

Parkim Ayaz 8.2
8 aanbieders
vanaf €487
Serhan 7.3
5 aanbieders
vanaf €376
Otium Park Ayaz Aqua Beach 7.2
5 aanbieders
vanaf €414

Bekijk alle 37 accommodaties in Gümbet

Ligging