Entertainment in Bodrum

Het schiereiland Bodrum is geen bestemming met grote attractieparken, wel vindt u er een waterpark, kartmogelijkheden en kunt u een avondje naar de bioscoop.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het enige waterpark op het schiereiland vindt u op de rand van Ortakest, het Dedeman Aquapark. Het park is 40.000 m² groot en telt 24 glijbanen. Durfallen kunnen zich van de kamikaze storten en zij die het liever wat rustiger zoeken kunnen heerlijk relaxen in de jacuzzi. Voor kinderen is een apart gebied gereserveerd met kinderattracties. Kinderen onder de 6 jaar hebben gratis toegang. Op het terrein zijn enkele horecagelegenheden waar u een hapje kunt eten of wat kunt drinken.

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Aan de oostzijde van het strand van Gümbet vindt u het Bodrum Karting Center. U kunt hier terecht om de strijd aan te gaan met elkaar en alles op alles te zetten om als winnaar uit de bus te komen. De kartbaan en de karts worden goed onderhouden. Wanneer u niet in Gümbet verblijft kunt u het karten combineren met een dagje strand.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bioscoop

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In het grote winkelcentrum Oasis, dat u langs de weg tussen Bodrum en Turgutreis vindt, is de bioscoop Cinemarine gevestigd. Hier worden de nieuwste films gedraaid. De meeste worden in de originele taal gespeeld met Turkse ondertiteling. Komt uw favoriete film uit wanneer u op vakantie bent, dan kunt u deze dus gaan kijken in Cinemarine.